Vad är Ullmax?

Ullmax är ett färdigt koncept som genom högkvalitativa och mycket prisvärda funktionskläder stöder föreningslivet. Ullmax produkter har sålts av föreningar sedan 2003 och har bidragit med över 15 miljoner tillbaka till föreningarna.

Priserna är konkurrenskraftiga utan fördyrande mellanled och produkterna säljs endast via föreningarna. Cirka 1/3 av priset går till föreningen.

Att klä sig rätt

Att klä sig rätt är helt avgörande för att hålla värmen och samtidigt vara torr mot kroppen. Alla Ullmax plagg är perfekt kombinerade med varandra för maximal komfort. Microfiber transporterar fukten från kroppen och produkterna håller dig varm, även om du blir fuktig.

· Använd MICROFIBER närmast kroppen och klä dig i flera lager.

· MERINOULL fungerar bra utanpå (eller direkt mot kroppen)

· Komplettera med ULLFROTTÉ utanpå som håller värmen.

I Falken säljs ULLMAX produkterna av:

Susann Krook tel. 044-3675308

Christel Ehnvall tel. 050-5903057

Kontakta oss för närmare information om produkterna (strumpor, underklädesset, T-shirt, linnen, jackor, byxor, tröjor, boxerkalsonger, boxertrosor m.m.) i microfiber, merinoull och ullfrotté. Du kan också bekanta dig med produkterna på www.ullmax.fi.

Beställningen kan du göra per e-post eller per telefon. Skriv ut annonsen i pdf-format

<<  < Oktober 2018 >   >>
I dag är det 23.10.2018