Gör du inköp på nätet? - Kolla nedan!

Nästa gång du köper en resa eller bokar ett hotell eller stuga gå till Falkens sida på Bonari.fi.

Här kan du välja mellan många olika webbutiker. Genom att starta dina inköp via länken ovan så bidrar du samtidigt till föreningens medelanskaffning.

Förutom resor och inkvartering så finns elektronik, hem och kläder med mera bland utbudet. T.ex. på inköp från CDON.COM kommer det en bonus om 5,10 % och på inköp från Ellos så är motsvarande bonus 5,25 %.

Om du klickar på länken till vår sida på Bonari kan du stöda oss genom att trycka på knappen "Klikkaa tästa tukeaksi seuraasi". Därefter väljer du den webbutik du tänkt använda från Bonaris listor och klickar på "Kauppaan" till höger om butikens uppgifter. Efter fullbordat köp så kommer en bonus till oss utan att det påverkar ditt pris. Efter ditt köp kan du kolla på vår sida på Bonari att det registerats ett köp (endast belopp och datum förstås).

Om du har frågor så sänd ett mail till ikfalken@multi.fi">ikfalken@multi.fi

<<  < Mars 2020 >   >>
I dag är det 30.3.2020
  • Tre enkla hemmaträningar
    Träningen behöver inte vara någonting svår, dyrt eller tidskrävande. Ibland kan en kort och effektiv hemmaträning vara just vad som behövs. Du klarar dig med...
  • Föreningsverksamhet och coronaviruset
    På basen av de uppdaterade rekommendationerna har Finlands olympiska kommittée sammanställt en lista på utmaningar och åtgärder som bl.a. idrottsföreningar nu kan hamna ut för.
  • Stipendier 2020
    Stipendier att söka 2020!
  • Inspirationskalendrar
    Nu när många befinner sig hemma om dagarna, antingen för studier eller distansjobb vill vi påminna om våra rörelsekalendrar som finns tillgängliga på YouTube.
  • Gymnastikförbundet inhiberar sommarens FSG festival
    Styrelsen för Finlands Svenska Gymnastikförbund har fattat beslut att inhibera samtliga egna evenemang som är inplanerade fram till 31.5.2020, samt FSG festivalen i Närpes 12-14.6.2020.