Trendhim logo

Köp accessoarer och smycken för män från Trendhims webbutik så erhåller IK Falken 15 % av priset.

Vid inköp uppge kampanjkoden "IK Falken" i fältet ”Tilaukseen liittyvät kommentit”. Koden gäller endast i trendhim.fi

Trendhim kod
Add a comment

I Falken säljs ULLMAX produkterna av:

Christina Lind-Kangas och Mikael Kangas

Telefon: +358 40 727 9420 el 040-8495240

chlindka@multi.fi">chlindka@multi.fi

mikael.kangas@multi.fi">mikael.kangas@multi.fi

Vad är Ullmax?

Ullmax är ett färdigt koncept som genom högkvalitativa och mycket prisvärda funktionskläder stöder föreningslivet. Ullmax produkter har sålts av föreningar sedan 2003 och har bidragit med över 15 miljoner tillbaka till föreningarna.

Priserna är konkurrenskraftiga utan fördyrande mellanled och produkterna säljs endast via föreningarna. Cirka 1/3 av priset går till föreningen.

Add a comment

kpo sponsorAvtalet fortsätter 2018. Du som registrerat dig som supporter ifjol måste registrera dig på nytt som supporter 2018.

Gå till Supporter-sidan på S-kanava

Add a comment

Falkenmedlem - kom ihåg att meddela att du är medlem i IK Falken när du handlar vid Mattssons så bidrar du till föreningens medelanskaffning.

Add a comment

Gör du inköp på nätet? - Kolla nedan!

Nästa gång du köper en resa eller bokar ett hotell eller stuga gå till Falkens sida på Bonari.fi.

Här kan du välja mellan många olika webbutiker. Genom att starta dina inköp via länken ovan så bidrar du samtidigt till föreningens medelanskaffning.

Förutom resor och inkvartering så finns elektronik, hem och kläder med mera bland utbudet. T.ex. på inköp från CDON.COM kommer det en bonus om 5,10 % och på inköp från Ellos så är motsvarande bonus 5,25 %.

Om du klickar på länken till vår sida på Bonari kan du stöda oss genom att trycka på knappen "Klikkaa tästa tukeaksi seuraasi". Därefter väljer du den webbutik du tänkt använda från Bonaris listor och klickar på "Kauppaan" till höger om butikens uppgifter. Efter fullbordat köp så kommer en bonus till oss utan att det påverkar ditt pris. Efter ditt köp kan du kolla på vår sida på Bonari att det registerats ett köp (endast belopp och datum förstås).

Om du har frågor så sänd ett mail till ikfalken@multi.fi">ikfalken@multi.fi

<<  < Maj 2018 >   >>
I dag är det 24.5.2018