Det börjar bli dags att kolla igenom föreningskläderna inför sommaren. Vi kommer att skicka in en beställning 10.3 och kommer att ordna två provtillfällen i Sportis. På tisdag 28.2 kl.18.30-20 och 7.3 samma tid finns möjlighet att prova kläderna. OBS! Detta är enda möjligheten att få beställt föreningskläder till sommaren. Nästa tillfälle blir till hösten.

Add a comment

nonameklader 2016Nya gemensamma överdragsdräkter för hela föreningen kommer nu från Noname.

Provtillfällena har hållits och huvudbeställningen har sänts iväg. Kläderna kan provas vid VM-sport i Jakobstad och tilläggsbeställningar kan göras.

Avtalet gäller också friidrottarnas nya tävlingardräkter.

Preliminär design på alla plaggnonameklader 2016 2 kan du se i detta pdf-dokument.

Add a comment

I fortsättningen använder vi Nonames tävlingsdräkter. Ta kontakt med friidrottsektionen och du vill köpa någon adidasprodukts som finns kvar i lager. Add a comment

<<  < September 2018 >   >>
I dag är det 20.9.2018