IK Falken är en idrottsförening som verkat i över 40 år i Pedersöre och har i detta nu ca 1000 medlemmar. Verksamhetsformerna består av skidlöpning, orientering och friidrott. Inom dessa idrotter deltar en stor del av Pedersöreborna både som aktiva idrottsmän och -kvinnor, tränare och som föräldrar till aktiva barn och ungdomar.

Föreningen stävar efter att erbjuda alla möjlighet att satsa på en framgångsrik karriär som idrottare och hitta en meningsfull aktiv fritid. Detta har också lyckats, föreningen har under åren fostrat fram många goda idrottsmän och kvinnor som skördat lagrar både nationellt och internationellt.

Idrottsarbete är viktigt och fostrar barn och ungdomar till goda, friska och ansvarskännande kommuninnevånare.

Mera information om föreningens organisation finns under länken Organisation.

<<  < Maj 2018 >   >>
I dag är det 24.5.2018