Familjens julmarknad i Bennäs 2018

Lördagen den 24 november mellan 10 och 15 hålls IK Falkens traditionella julmarknad i Sursik skola, Sursikvägen 43.

Även i år: BARNENS MARKNAD: pysselhörna för barnen, mete.  Barnen får söka efter småtomtar på marknaden

På julmarknadens Facebooksida får försäljarna göra reklam för sej med ett inlägg där det kommer fram att kunderna, besökarna kan beställa på förhand det de vill köpa.

Lotterier är förbehållna arrangörsföreningen Ik Falken. Föreningen serverar gröt och skinksmörgås samt kaffe med tilltugg under marknaden

Marknadsförsäljarna kan välja platser enligt följande:

- Plats med bord, 2x2 meter , Anderssensalen, matsalen och aulan. Platsen kostar 40 euro

- Plats utan bord i aulan eller matsalen kostar 20 euro

- Plats på utsidan kostar 20 euro, begränsat antal

Det finns möjlighet till el på ett antal platser och det kostar 5 euro.

Platserna bokas helst via IK Falkens webbutik. Där bokar man ett eller flera bord och betalar samtidigt. Sista anmälningsdagen 12 november. Platser som bokas efter 12. november kostar 50 euro. Kontaktperson Carola Häggblom tel 0407621027, carola.haggblom@multi.fi. Ingen återbetalning vid avbokning

Dörrarna till skolan öppnas kl.8 på lördagsmorgonen. När man lyft in sina produkter bör bilarna ovillkorligen flyttas till parkeringen.

Försäljare kan beställa en annons 3x9cm i Falkenposten, delas ut i Pedersöre en vecka före marknaden. Deadline 8 oktober. Annonsen kostar 10 euro och kan innehålla namn, telefonnummer och vilken typ av produkter som säljs. Falken redigerar annonserna, son finns samlade på samma sida. Ta kontakt med Carola ifall ni är intresserade.

<<  < September 2018 >   >>
I dag är det 20.9.2018