IK Falken förmedlar tidningsprenumerationer. Ge en prenumeration som julklapp och bidra samtidigt till IK Falkens medelanskaffning.

Här ser du alla de tidningar och de priser som gällde 2017-2018. I priserna ingår moms 10 %. Årets priser är inte klara ännu!

Mera info om de flesta tidningarna kan hittas via följande länkar. Observera att priserna i de här listorna inte gäller mera och att att en del tidningar utgått.

Om något är oklart eller om du vill framföra önskemål så klicka på Ta kontakt nere på sidan.

Beställ via föreningen och du bidrar till medelanskaffningen. Skriv in din beställning i formuläret nedan.

Fyll i  dina uppgifter och skriv in vilka tidningar du vill beställa.

Beställ tidningar

Required *

<<  < Mars 2020 >   >>
I dag är det 30.3.2020
  • Tre enkla hemmaträningar
    Träningen behöver inte vara någonting svår, dyrt eller tidskrävande. Ibland kan en kort och effektiv hemmaträning vara just vad som behövs. Du klarar dig med...
  • Föreningsverksamhet och coronaviruset
    På basen av de uppdaterade rekommendationerna har Finlands olympiska kommittée sammanställt en lista på utmaningar och åtgärder som bl.a. idrottsföreningar nu kan hamna ut för.
  • Stipendier 2020
    Stipendier att söka 2020!
  • Inspirationskalendrar
    Nu när många befinner sig hemma om dagarna, antingen för studier eller distansjobb vill vi påminna om våra rörelsekalendrar som finns tillgängliga på YouTube.
  • Gymnastikförbundet inhiberar sommarens FSG festival
    Styrelsen för Finlands Svenska Gymnastikförbund har fattat beslut att inhibera samtliga egna evenemang som är inplanerade fram till 31.5.2020, samt FSG festivalen i Närpes 12-14.6.2020.