Ensimmäinen SAUKKOtrail juostiin ja vaeltiin tänään 30.6.2018 hienossa säässä. Ennakkoon ilmoittautuneiden lisäksi ilmoittautui 60 osallistujaa vielä aamulla.

Tulokset ja lista niistä jotka osallistuivat ilman aika löytyvät Osallistumisvalikon alta. Sieltä löytyy myös linki Falkenin Flickr-sivuille. Stig Cederberg otti yli 150 kuvaa retin varrelta.

IK Falken kiittää!

On tullut paljon kyselyjä SAUKKOtrailin matkoista. Osallistuminen-valikon alta löytyy tieto matkoista ja luokista. Sieltä löytyy myös tietoja siitä miten ilmoitaudutaan ja linkki verkkokauppaan.

Ohjeet- valikon alta löytyy nyt myös tietoa milloin pitää olla paikalla Lappforsissa launtaiaamulla 30.6.

Tässä vaiheessa kun on 3 vikkoa jäljellä ilmoittautumisajasta on 7 miestä ja 5 naista ilmoittautunut koko reitin juoksuun. Puolimatkan trailin osallistujien määrä on tällä hetkellä 8 miestä ja 8 naista. Tämä siis sekä yleinen luokka että 40 vuotta ja vanhemmat.

37 on ilmoittaututunut että jouksevat tai vaeltavat koko reittiä ilman ajanottoa. Puolimatkaan on tullut 16 ilmoittaumista.

Vaikka ilmoittautumisaika on vielä reilusti niin pitää käydä verkkokaupassa ennen 4.6 mikäli haluaa ostaa t-paita.

Nyt toimii taas kaikki kuntosetelikoodit. Voidaan valita "Sedel4", "Sedel10" tai "Sedel20" ja myös "Sedel30" sen mukaan paljonko halutaan maksaa seteleillä.

Koodi kirjoitetaan verkkokaupan kassan alennuskentään. Paina viereistä Tallenna-painikketta niin tulee "alennus" voimaan ja kassa näyttää maksettavan summan.

Ohjeet-valikon alla löytyy nyt tietoja huoltopisteiden tarjonnasta.

Verkkokauppa on ollut jo vähän aikaa avoinna eli otamme ilmoittautumisia vastaan. Kun ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 15.5 maksut ovat 30 ja 60 euroa. Normihinta on 40 ja 70 euroa. Jälki-ilmoittauminen lauantaiaamuna 30.6 on myös mahdollista jouksijoille ja vaeltajille. Silloin maksu on 50 euroa.

Tävlingslöpare Utterleden2016 RebeccaSoderstrom WEB 9

Saukkoreitin vaellusmaratonista tuli SAUKKOtrail !

Foto: Rebecca Söderström

Järjestämme SAUKKOtrailin 30.6 - 1.7.2018

Vaellus tai jouksu ilman ajanottoa jatkuu kuten aikaisempina vuosina. Nyt voidaan myös vaeltaa ja juosta puolet matkasta lähtemällä Sexsjöstä.

Polkujuoksukilpailu ajanotolla useassa luokassa - koko matkalla tai puolimatkalla. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksun maksaminen hoidetaan verkkokaupassamme. Kauppa on avattu 15.4.