Olen sairastunut, saanko peruuttaa paikkani?

Paikka voidaan lykätä seuraavaan vuoteen, jos esität lääkärintodistuksen. Lykkäysanomus tehdään sähköpostitse osoitteeseen ikfalken@multi.fi viimeistään vaellusta edeltävänä päivänä. Laita mukaan lääkärintodistuksen kopio. Vaelluksen jälkeen tehtyjä lykkäysanomuksia ei hyväksytä.

Saanko rahat takaisin, jos jään pois tai peruutan paikan?

Emme palauta maksua. Voit anoa, että paikkasi lykätään ensi vuoteen. Katso edellinen kysymys.

Voiko kaverini tulla minun sijastani?

Saat antaa oman paikkasi kenelle haluat, kuitenkin henkilötietojen tulee olla oikein vaellukselle lähdettäessä. Ilmoita muutoksesta sähköpostitse järjestäjälle. Jos annat paikkasi toiselle vaellusta edeltävänä päivänä tai myöhemmin, täytyy muutoksesta ilmoittaa järjestäjälle lähdön yhteydessä.

Miehet/naiset 40 - miten lasketaan

Heillä,  jotka täyttävät vähintään 40 vuotta vuoden aikana, on oikeus osallistua näihin luokkiin.

Millaisia kenkiä tarvitsen? Voiko koko reittiä kulkea tavallisissa lenkkareissa?

Pystyt vaeltamaan koko matkan lenkkareissa tai kevyissä vaelluskengissä, mikäli ei ole satanut runsaasti
Suosittelemme vaelluskenkiä, jos maa on kosteaa tai tarvitset nilkkaa tukevia kenkiä.

Millainen maasto on?

Maasto on enimmäkseen helppokulkuista ja polku on selkeä, märillä alueilla on pitkospuita. Polku noudattaa paikoin metsäautoteitä ja sorateitä. Ilveskiven ympäristössä maasto on kivikkoista, ja tukevat kengät voivat olla tarpeen. Monet vaeltajat käyttävät myös tueksi sauvoja. Sexsjön jälkeen maasto on tasaisempaa ja kuivempaa, joten voimia säästäksesi voit vaihtaa kevyempiin kenkiin lounaan jälkeen.

Millaista varustusta tarvitsen?

Saanko ottaa koiran mukaan?

Emme salli koiria tai muita eläimiä.

Saako pyöräillä?

Pyöriä ei sallita.

Täytyykö minun ottaa ruokaa mukaan?

Tarjoilemme lounaan Sexsjössä (puolimatkassa), ja matkan varrella on välipaloja kaikissa huoltopisteissä. Ilmoitamme tarkempia tietoja huoltopisteiden tarjoiluista myöhemmin. Kaikissa huoltopisteissä mahdollisuus täyttää vesipullot. Jos haluat   energiapatukoita, ota mukaan.

Minulla on maitoproteiiniallergia. Täytyykö minun ottaa mukaan omaa ruokaa?

Kerro allergiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikista allergioista on ilmoitettava. Laktoositonta, maidotonta, gluteenitonta ja vegetaarista saa aina, mikäli olet ilmoittanut ennakkoon. Yritämme välttää pähkinöitä. Jos sinulla on allergioita, jotka mietityttävät, ota yhteyttä järjestäjään ikfalken@multi.fi lisätietoja varten. Järjestäjä ei tarjoa erityisdieettejä, kuten LCHF tai vastaavaa.

Yöpyminen

Vaelluksen jälkeen - olen unohtanut varavaatepussini. Mistä voin hakea sen?

Kaikki ensimmäisenä päivänä löydetyt esineet ja vaatteet saa hakea hiihtotuvalta 1.7. klo 15 asti. Tämän jälkeen tavarat voi hakea sopimalla asiasta järjestäjän kanssa. Lähetä sähköpostia ikfalken@multi.fi .Me pidämme itselleemme oikeuden hävittää unohdetut tavarat 31.8. jälkeen.