utterledenskylt 2018

Foto: Stig Cederberg

SAUKKOtrailiin voidaan osallistua seuraavissa luokissa (Osallistumismaksut suluissa - jos ilmoittauminen tapahtuu viimeistään 15.5. myönnetään 10 euron alennus.)

Koko reitti (52 km)

Miehet (40 €)

Naiset (40 €)

Miehet 40 (40 €)*

Naiset 40 (40 €)*

Ilman ajanottoa - vaeullus ja juoksu (40 €)

Puoli matka (23 km)

Miehet (40 €)

Naiset (40 €)

Miehet 40 (40 €)*

Naiset 40 (40 €)*

Ilman ajanottoa - vaeullus ja juoksu (40 €)

* He, jotka täyttävät vähintään 40 vuotta kuluvan vuoden aikana, saavat osallistua näihin luokkiin.

flera löpare2018 1

Foto: Stig Cederberg

Ilmoittautumiset SAUKKOtrailiin tehdään  IK Falkenin verkkokaupassa viimeistään 20.6. Osallistumismaksu maksetaan samanaikaisesti ja ilmoittauminen rekisteröityy vasta kun maksu on tapahtunut. Maksut hoidetaan verkkopankin kautta tai luottokortilla. Myönnamme 10 euron alennuksen jos ilmoittaudut viimeistään 15.5.

Otamme kuntoiluseteleitä vastaan osamaksuina (Smartum ja Tyky). Myös ePassi on käytettävissä. Setelit otetaan vastaan ja ePassin käyttö tarkistetaan aamulla 30.6 kun numerot jaetaan. Verkkokaupan kassalla ilmoitetaan seteleitten käytöstä alennuskoodien avulla. Annetaan oikea koodi ja painetaan Tallenna-painiketta niin setelien arvo rekisteröityy. Enemmän tietoja näistä koodeista löytyy kaupan sivuilta.

Ilmoittaumisen myötä syntyy myös sopimus osallistujan ja järjestäjän välillä. Tämän sopimuksen nojalla meillä on oikeus käsitellä osallistujien tarpeelliset henkilötiedot ja julkaista nimet ja tulokset. IK Falkenilla on myös oikeus käyttää ilmoitettuja yhteystietoja tiedottaessa SAUKKOtrailista ja muista vastavista tapahtumista, joita seuraa järjestää.

 

 

Share