Utterleden är utmärkt med blå färgmarkeringar i träd och på andra lämpliga ställen. UTTERtrail följer rutten och för att undvika någon löper fel så finns det även en mängd Falkentavlor som visar vägen i korsningar. Det finns även skyltar som visar avståndet till mål med 5 kilometers mellanrum förutom på 10 sista kilometrarna där det finns markering för varje kilometer.

skyltar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla deltagare skall ha en fullladdad telefon med sig. Vid nummeruttagningen får alla en karta över rutten. På den finns telefonnummer till Röda Korsets förstahjälpgrupp och till eftersöksgruppen. Deltagarna registreras vid varje kontroll så nummern skall vara synlig för funktionärerna. Ta gärna med egna säkerhetsnålar för att fästa nummern.

OBS! Deltagandet sker på egen risk.

Deltagarna rekommenderas ha med egen drickmugg eller kåsa. De som deltar i hela distansen har möjlighet att få en väska transporterad till Sexsjön. Väskan sätts i en släpkärra i Lappfors i samband med nummeruttagningen.

Deltagare på hela rutten - 52 km

Klockan 6-7 nummerutdelning i Lappfors skidstuga.

Efteranmälaningar tas emot till 6.30.

Klockan 7.15 startar bussen mot Vilobacka,Purmo.

Klockan 8.00 sker starten.

Deltagare på halva rutten - 23 km

Klockan 8-9 nummerutdelning i Lappfors skidstuga.

Efteranmälningar tas emot till 8.30.

Klockan 9.40 bussen startar mot Sexsjön.

Klockan 10.00 sker starten.

I anmälningsavgiften ingår de drycker, tilltugg och mat som serveras på de olika servicepunkterna. Klicka på Läs mera för att se vad som erbjuds på de olika punkterna.

I anmälan uppges eventuella dieter och dessa beaktas vid matserveringen i Sexsjö och Lappfors. Ta vid behov kontakt med arrangören via mejl.

Share